Queenna Spa Salong

God förmiddag alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag under hösten kände mig stressad och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med spänningar, stress och värk i kroppen. Jag är en sådan där person som alltid ställer upp på andra men lätt glömmer av att ta hand om mig själv. Nu har jag ändrat på detta och börjat prioritera mig själv genom att gå till en massör i Vasastan. Sedan en tid går jag på massage på företaget Queenna Spa Salong. Jag får en härlig massage som verkligen hjälper och är så nöjd med vad denna massage gör för mig   

Mina muskler och leder har mjukats upp och jag är mer avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar och slipper spänningshuvudvärken som jag alltid drogs med förut. Jag har fått mycket ny energi och jag inser att jag måste vara snällare mot mig själv. Hur som helt så känner jag mig väldigt nöjd med denne massör i Vasastan och jag vill givetvis tipsa er om detta så att ni också ska veta om att ni kan gå dit för att få en riktigt bra massage. Jag uppskattar att jag får massage som är anpassad utifrån mina önskemål och behov och även ni kommer att få en massage som utgår även ifrån era förutsättningar, önskemål och behov. Det var allt vad jag hade tänkt mig att säga om Queena Spa Salong, åtminstone för tillfället. Nu får ni ha det så bra så hörs vi här på bloggen strax igen.